GROTE

VERSCHEIDENHEID

AAN PRODUCTEN

PRODUCTEN

Metaalwarenfabriek Ruco fabriceert producten voor een grote verscheidenheid aan afnemers waaronder bedrijven op het gebied van bouw, afbouw, interieur, glas, elektrotechniek, medische toepassingen, groenvoorziening, kunst en cultuur, de voedingsindustrie en automotive.

 

Aan bouw gerelateerde bedrijven leveren wij onder andere dorpels, plinten, hoekbeschermers, anti inbraakstrips, anti diefstal profielen voor bliksemgeleiders, stootplaten, plafondplaten, werkbladen en achterwanden, postkasten, beltableaus etc. Aan glashandels leveren wij een grote verscheidenheid aan gezette profielen, kliklijsten en bevestigingsbeugels. Binnen de elektro-techniek leveren we in het bijzonder behuizingen, frontplaten, kabelgoten en armaturen. Op medisch gebied kunt u denken aan onderdelen voor operatie tafels, sterilisatiebakken, vuilnisbakken etc. Binnen de voedingsmiddelen industrie leveren wij onder andere bakblikken, werkbladen en achterwanden en ovenonderdelen. Aan de automotive industrie leveren wij onder andere frames voor testkasten, bekledingsmallen, grijskenteken blinderingspanelen etc.

Kortom eigenlijk alles wat vervaardigd kan worden uit plaat, massief, profielen en gaas. Van kleine producten zoals speciale moeren tot profielen, chassis en frames van ongeveer 3 meter groot. Hieronder een kleine selectie van serieproducten die wij maken. Niet afgebeeld zijn de grotere producten zoals chassis, frames en werkbladen.

020-6656250 - H.J.E. Wenckebachweg 63 - Amstel Businesspark - 1096AK Amsterdam - Metaalbewerking Amsterdam

Webdesign by 1Bureau.nl